Inici > Actualitat > AJUTS A LES EMPRESES

AJUTS A LES EMPRESES

07/10/2019

L'Ajuntament de Piera subvenciona les empreses que han augmentat plantilla i els nous emprenedors.

Ha sortit publicat, al BOPB del dia 7 d’octubre de 2019, la nova convocatòria d’ajuts a les empreses que convoca cada any l’Ajuntament de Piera, des del departament d’Empresa i ocupació, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Poden ser beneficiaris d’aquests ajuts  les empreses i els autònoms que s’hagin donat d’alta aquest any 2019 al municipi de Piera. També se subvencionarà les empreses  noves o les ja establertes amb anterioritat,   que hagin creat nous llocs de treball  sempre i quan  aquests suposin un increment de plantilla respecte a l’any anterior.

El termini de presentació finalitza el 30 d’octubre.

S’adjunta l’extracte de la convocatòria que ha sortit publicat al BOPB, el model d’instància per presentar i el model normalitzat de memòria i pressupost.

Recordeu que, en aplicació de l’article 14 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, s’estableix l’obligació de les empreses de  relacionar-se a través de mitjans electrònics amb l’Administració Pública, per la qual cosa heu de presentar la vostra sol·licitud en format electrònic mitjançant la Seu electrònica de l’Ajuntament.

Abans de fer-ho, però, demaneu hora i passeu pel Centre de Serveis la Bòbila, per revisar la vostra documentació abans de presentar-la. Ho podeu fer al telèfon: 937760076 o per e-mail (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxius adjunts

Arxivat a: Empresa