Inici > Actualitat > L’Ajuntament de Piera, dins de la convocatòria de Treball i Formació Línia ACOL ha incorporat un operari de neteja

L’Ajuntament de Piera, dins de la convocatòria de Treball i Formació Línia ACOL ha incorporat un operari de neteja

14/12/2023

L’Ajuntament de Piera, dins de la convocatòria de Treball i Formació Línia ACOL ha incorporat un operari de neteja el dia 1 de desembre El programa Treball i Formació 2023 Línia ACOL està subvencionat pel SOC i cofinançat pel Programa de FSE+ de Catalunya 2021-2027, amb un cofinançament del 40%.

L’Ajuntament de Piera, dins de la convocatòria de Treball i Formació Línia ACOL ha incorporat un operari de neteja el dia 1 de desembre

El programa Treball i Formació  2023 Línia ACOL està subvencionat pel SOC i  cofinançat pel Programa de FSE+ de Catalunya 2021-2027, amb un cofinançament del 40%.

 

El SOC subvenciona els contractes de treball de 12 mesos de durada a jornada completa. Són subvencions destinades a un dels col·lectius de persones més desprotegits i, per tant, amb més risc d'exclusió social: les persones migrades en situació administrativa irregular.

D’aquest programa  i dins del col·lectiu afectat han estat  destinatàries les persones que complien els requisits  per participar-hi com  portar un mínim de tres anys empadronats a l'Estat espanyol, els dos últims a Catalunya, i poder obtenir una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d'arrelament social per poder subscriure un contracte de treball i contribuir d'aquesta manera a la seva inserció sociolaboral.

Arxivat a: Ocupació