Inici > FORMACIÓ > Formació per a treballadors

Formació per a treballadors

 

La regidoria d’Empresa i ocupació de l’Ajuntament de Piera, en el marc del  programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), gestionat  pel Consell Comarcal de l'Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona i la participació de més d'una vintena de municipis del territori, ha realitzat  durant el 2023, dues  Xerrades tecnològiques del Món Agrari Digital per ampliar coneixements i/o generar noves alternatives de futur a les persones interessades en la cadena de valor del sector agroalimentari.

El programa TTT té l'objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia. Això I vol fer-ho mitjançant accions que facilitin l'avenç tecnològic i acompanyin la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

 

La primera acció  portada a terme a Piera va ser la  Digitalització agrícola i ramadera low cost . Aquesta va permetre  conèixer eines de gestió agrícola que són molt econòmiques o fins i tot gratuïtes i que poden ajudar l'empresa en el seu dia a dia. 

 

L'altra xerrada tecnològica, Comerç electrònic pel sector primari  es va explicar  els passos a seguir per posar en funcionament el comerç electrònic en el sector primari, els factors claus per a l'èxit i projectes en marxa on sumar-se.