Inici > Ocupació > Programes ocupacionals

Programes ocupacionals

SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

1.- Programa Complementari de Foment de l’ocupació local 2017-18, Fase 1: línia de suport a l’ocupació local, modalitat de suport als Plans Locals d’ocupació, finançats per la Diputació de Barcelona.

Hi ha 18 persones de perfils diversos:  paletes, peons, vigilant zona blava, agents cívics, administratius, tècnica joventut i operaris de neteja,  contractats per l’Ajuntament durant  1 any.

 

SUBVENCIONATS PEL SERVEI D’OCUPACIÓ DE CATALUNYA

2.- Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Tres joves beneficiaris de la Garantia Juvenil van començar a treballar a l’Ajuntament el 30 de novembre del 2017. Tenen un contracte de 6 mesos.

Perfils seleccionats: una jove  amb CFGM de gestió administrativa, que dona suport al departament de comptabilitat, un noi amb un  CFGS d’Administració i finances que treballa a urbanisme, i   una persona que té un Grau en Pedagogia que treballa en temes de formació ocupacional

Cal animar a tots els joves amb formació mitjana o superior,  que no estiguin  estudiant o treballant, que s’ inscriguin  a la Garantia Juvenil i al SOC per poder participar en aquests programes que surten anualment.

3.- Treball i Formació

         - Línia PANP   6 mesos. Adreçada a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació preferentment més grans de 45 anys.

Perfils atorgats: cinc operaris/àries

Es van contractar al gener del 2018  per realitzar tasques d’obres i jardineria i tenen un contracte de 6 mesos

         - Línia PANP 12 mesos. Adreçada a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació preferentment més grans de 55 anys.

Perfils atorgats: un/a  paleta i un/a jardiner/a

Es van contractar al desembre del 2017 i tenen un contracte de 12 mesos

 

-      Línia DONA – Adreçada a dones en situació d’atur preferiblement majors de 55 anys

Dintre d’aquesta línia hi ha una dona contractada per 12 mesos  des del mes de desembre del 2017 que porta a terme un programa de voluntariat amb les entitats del municipi.

Totes les persones contractades dintre d’aquest programa reben també formació.

 

4.- Treball als Barris

Programa D: contractació de persones desocupades preferentment residents a l’àmbit de la Llei de Barris (nucli antic de  Piera).

El projecte va adreçat a la rehabilitació del complex d’equipaments de Cal Sanahuja

Perfils atorgats: cinc paletes i quatre peons

Van començar entre desembre i gener del 2018 i tenen un contracte de 6 mesos

______________

Per participar en aquests programes cal està inscrit al SOC com a demandant d’ocupació i complir els requisits específics de cada convocatòria