Inici > Ocupació > Programes ocupacionals

Programes ocupacionals

SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

 

Plans Locals d'Ocupació en el marc de la convocatòria del Catàleg 2023 del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023.

 

Sis persones han estat seleccionades per participar en els Plans d'ocupació locals subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Un grup de tres dones dona suport administratiu a les dependències municipals i un altre, format per dos paletes i un peó, treballa en l'àmbit de la construcció.

 

SUBVENCIONATS PEL SERVEI D’OCUPACIÓ DE CATALUNYA

 

Treball i Formació Línia DONA 2022

 

Dintre d'aquesta línia hi ha una treballadora contractada des del passat mes de febrer del 2023, que donarà suport administratiu a la Brigada municipal fins el febrer del 2024.

 

  Treball i formació Línia ACOL 2022

 

Quatre treballadors desocupats realitzen tasques de neteja viària dels carrers de la vila,  fins el mes de desembre del 2023

 

Treball als Barris 2022

 

Sis persones desocupades,  residents al nucli antic de Piera, van ésser contractades dintre d'aquest programa al desembre  del 2022, per realitzar tasqus de neteja dels carrers de l'àmbit d'acció del programa.

Aquest personal  realitzarà aquestes tasques fins setembre del 2023

______________

Per participar en aquests programes cal està inscrit al SOC com a demandant d’ocupació i complir els requisits específics de cada convocatòria