Inici > Actualitat > PLANS LOCALS D'OCUPACIÓ 2024

PLANS LOCALS D'OCUPACIÓ 2024

20/06/2024

L'Ajuntament rep de la Diputació de Barcelona, un Fons de prestació per desenvolupar els Plans Locals d'Ocupació 2024

L'Ajuntament de Piera ha rebut  la concessió del  fons de prestació «Plans Locals d'Ocupació», en el marc de la convocatòria del Catàleg 2024 del Pla de cooperació Xarxa de Governs Locals 2024-2027 de la Diputació de Barcelona. 

 L’objectiu d’aquest  recurs  té per finalitat donar un suport econòmic per tal que els ens locals destinataris duguin a terme actuacions orientades a fomentar l’ocupació de les persones aturades i, preferentment, d’aquelles que formen part de col·lectius en situació de vulnerabilitat, mitjançant la concessió d’ajuts per al desplegament de plans, programes i mesures locals, al mateix temps que s'afavoreix la diversificació econòmica del conjunt de la demarcació de Barcelona. Alhora, mitjançant aquest recurs es coopera amb els municipis per reforçar la prestació dels serveis municipals mitjançant la contractació de persones en situació d’atur.

Es pretén:

- Millorar l’ocupabilitat de les persones aturades a través del desenvolupament d’una activitat laboral en el sector públic.

- Afavorir la contractació de determinats col·lectius en situació de vulnerabilitat en funció de les característiques de cada territori.

- Cobrir necessitats de l’ens local pel que fa a la prestació dels serveis públics.contractació de determinats col·lectius en situació de vulnerabilitat en funció de les característiques de cada territori.

 L’Ajuntament de Piera, amb el fons atorgat, contractarà quatre administratius/ives que donaran suport a diferents departaments municipals fins a final d'any. 

 

Arxivat a: Ocupació