Inici > Actualitat > Tallers de millora per a la recerca de feina primer semestre 2024

Tallers de millora per a la recerca de feina primer semestre 2024

26/06/2024

Impulsant la recerca de feina dels usuaris del servei.

Dins de  les activitats  previstes des del servei d’ocupació local per a l’any 2024, hem finalitzat els dos tallers programats per al primer semestre.  Aquests tallers compten amb la subvenció de la Diputació de Barcelona i tenen per finalitat donar suport al desenvolupament professional i la recerca de feina de les persones demandants d'ocupació,

Les formacions dutes a terme s’han centrat en la millora de les competències  digitals  amb el taller  “Eines per relacionar-te amb l’administració pública. Sigues un ciutadà digital “ i amb el taller “Acadèmia de competències: aprendre fent!” s’han treballat la identificació  del propi mapa competencial,  la seva defensa  i detectar les possibles transferències en els diferents perfils professionals.

Tenint en compte el resultat obtingut en les avaluacions de les persones que realitzen els tallers, aquests han tingut una molt bona acollida.

Arxivat a: Formació