Inici > Actualitat > CURSOS SUBVENCIONATS PER EMPRESARIS LOCALS

CURSOS SUBVENCIONATS PER EMPRESARIS LOCALS

20/06/2024

Xarxes socials per a negocis

 

L’Àrea de Desenvolupament econòmic i turisme ofereix un Recull d’activitats que inclou Tallers de consolidació i creixement d’empreses

Dintre d’aquests tallers hi ha la línia de Màrqueting, comercialització i mercats exteriors que conté, entre d’altres, les següents formacions:

T/MC7/2022_Instagram i Twitter per a negocis
T/MC6/2022_ Facebook i WhatsApp per a negocis.


Donat que algunes empreses locals ens havien manifestat l’interès per realitzar aquest tipus de formació, el departament de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Piera sol·licita al Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona una subvenció per poder realitzar aquestes formacions pels nostres empresaris locals.


El taller d’Instagram i Twitter per negocis, de 13, 5 hores de durada, s’ha impartit als migdies, entre el 6 de maig i el 3 juny.


Han participat deu empreses locals: BF Cortines, Brico piscines, Cal Raventós, Calçats Cal Francesc, Confeccions Cal Serra, Lenceria intima, Papereria Fanny, Tendencia, Trip-Tras i Urbana estilistes, que han après a utilitzar aquestes xarxes locals per optimitzar els seus negocis.


Atès que la valoració de tots els participants ha estat molt positiva s’ha sol·licitat el taller:


T/MC6/2022_ Facebook i WhatsApp per a negocis, de 13, 5 hores,


el qual es desenvoluparà els dilluns, del 30 de setembre al 28 d’octubre, també en horari de migdia, per poder compaginar la formació amb la feina.


Aquesta formació està subvencionada per la Diputació de Barcelona i cofinançada per l’Ajuntament de Piera. Les persones participants no han de fer cap pagament.


Si us voleu inscriure o rebre més informació us podeu adreçar al correu del nostre departament:

                                                                       (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Formació