Inici > Actualitat > Treball als Barris 22

Treball als Barris 22

10/10/2023

L’Ajuntament de Piera, dintre de la convocatòria Treball als Barris 2022, ha desenvolupat el projecte des del desembre de 2022 al setembre de 2023.

L’Ajuntament de Piera, dintre de la convocatòria Treball als Barris 2022,  cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal, va rebre una subvenció per poder contractar persones desocupades,   residents al barri objecte d’actuació (nucli antic de Piera), inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que no cobren la prestació contributiva d’atur.

 Des del 2010, l’Ajuntament s’està desenvolupant un Pla d’intervenció integral al nucli antic de Piera.  Amb el projecte iniciat el desembre del 2022, que s’ha desenvolupat fins al setembre del 2023, s’ha implementat  el projecte:  Neteja intensiva de la via pública.

 

Aquest projecte ha permès contractar sis operaris/àries de neteja viària

Arxivat a: Ocupació