Inici > Actualitat > PROGRAMA TREBALL I FORMACIO 2022, PER AL FOMENT DE L’OCUPACIÓ I LA INSERCIÓ LABORAL

PROGRAMA TREBALL I FORMACIO 2022, PER AL FOMENT DE L’OCUPACIÓ I LA INSERCIÓ LABORAL

06/04/2022

L'Ajuntament de Piera ha rebut una subvenció pel Servei públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) de la convocatòria Treball i Formació 2022 que permetrà contractar dos auxiliars administratius, un vigilant operari d’instal•lacions, dos agents cívics i un vigilant per a la zona blava. Aquests perfils professionals donaran suport a diversos departaments de l’Ajuntament i col•laboraran en el desenvolupament dels projectes d’aquests.

Aquest programa  té per objectiu  facilitar a les persones en situació d'atur amb més dificultats d'accedir al mercat de treball o allunyades d'aquest mercat per les dificultats d'accedir-hi, la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los competències professionals mitjançant la subscripció d'un contracte laboral i el desenvolupament d'unes tasques professionals, i si escau, la formació professionalitzadora o d'adquisició de competències bàsiques i l'actuació d'acompanyament a les persones participants. Dins del programa també s’inclou la figura del tècnic d’acompanyament a les persones que siguin contractades

Està subvencionat pel SOC i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Les línies del programa són les següents:

 

Línia MG52  Treball i Formació, adreçada a les persones participar les persones de 52 anys o més que estiguin en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).

 

Línia PANP Treball i Formació adreçada a  les persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació.

 

Per aquesta línia, s'entén per persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, les persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos, durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació.

 

Per a les línies MG52 i PANP  les  candidatures serán derivades des de l’oficina del SOC de Vilanova del Camí.

 

 

Línia ACOM.  A aquesta línia es podrán presentar aquelles persones que compleixin els requisits establerts a les bases.

 

La durada dels contractes en les tres línies és de dotze mesos.

 

 

Podeu consultar  les bases i la convocatòria del procés de selecció  en els documents adjunts.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Ocupació