Inici > Actualitat > PLANS D'OCUPACIÓ A L'AJUNTAMENT DE PIERA

PLANS D'OCUPACIÓ A L'AJUNTAMENT DE PIERA

12/04/2021

CONTRACTACIÓ TEMPORAL PER PROVEIR TRES LLOCS DE TREBALL EN EL MARC DEL PLA DE REACTIVACIÓ DE L’OCUPACIÓ PER A L’ANY 2021 DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

L’Ajuntament de Piera, dins del  Pla de reactivació de l’ocupació de la Diputació de Barcelona, contractarà tres persones desocupades  per realitzar diferents tasques dintre de la corporació municipal.

La contractació serà per set mesos i mig i jornada completa

Les persones que vulguin presentar-se a la convocatòria han d’estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupat (DONO) i no cotitzar en cap dels règims de la Seguretat Social.

També es té en compte el fet de no haver participat en altres plans d’ocupació o programes de foment de l’ocupació de l’Ajuntament de Piera durant els 12 mesos anteriors a la convocatòria.

 Els llocs de treball ofertats són:

Dos llocs de treball a jornada completa de Tècnic Mig (A2) per donar suport al Departament de Recursos Humans i al Departament de Contractació de l’Ajuntament de Piera.

 

Un lloc de treball d’auxiliar administratiu/iva a jornada completa per realitzar tasques d’introducció de dades, digitalització, actualització de continguts, actualització de bases de dades, entre d’altres tasques corresponents  a la categoria.

 

Les bases i la convocatòria per a participar en el procés  están publicades a la seu electrónica de l’Ajuntament de Piera. 

 

La presentació de la documentació per accedir al procés de selecció es farà mitjançant instància, on es farà constar que es reuneixen les condicions exigides a les  bases i adjuntant la documentació requerida.

 

Aquesta instància i la documentació és podrà presentar preferiblement de forma telemática a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (per a aquest tràmit us podeu donar d’alta a l’Idcat mòbil):

https://www.seu-e.cat/web/piera/seu-electronica

 

Per a presentar-ho de forma presencial a qualsevol dels Registres de l’Ajuntament de Piera, s’haurà de concertar cita prèvia seguint els protocols establerts en matèria de salut per a la COVID19.

 

En el cas de presentar-ho al Centre de Serveis la Bòbila, caldrà trucar al telèfon

937760076 i marcar l’ext 1 (ocupació). Per a presentar-ho al registre general de l’Ajuntament, caldrà trucar al telèfon 937788200.

El termini de presentació de la documentació és fins el 23 d’abril.

 

Enllaç per a consultar les bases:

 

https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=294650&idens=816140003

 

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Ocupació