Inici > Actualitat > FORMACIO SOBRE EL KIT DIGITAL

FORMACIO SOBRE EL KIT DIGITAL

06/07/2022

Formació adreçada a empreses i autònoms (preferentment del sector agroalimentari), menors de nou treballadors sobre el KIT Digital per tramitar ajuts.

Els propers 12 i 13 de juliol tindrà lloc una xerrada, adreçada a autònoms i empreses del sector agroalimentari, sobre les ajudes destinades a la contractació de serveis que permetin digitalitzar els negocis, millorar la seva productivitat, augmentar la competitivitat i explotar tot el seu potencial a internet.

 Estem parlant de Kit Digital, una iniciativa del govern d'Espanya dins el pla Next GenerationEU, que té l'objectiu d'impulsar la transformació digital i millorar la competitivitat de les empreses i els autònoms i autònomes. 

Les xerrades tindran lloc a Piera, el dia 12 de juliol i a Calaf el dia 13, de 10h a 13h. En el document adjunt trobareu més detall. Per participar-hi cal inscripció a https://forms.gle/ECr4xBSzw3CwACgi9. El curs és gratuït, però cal inscripció prèvia. 

És moment de digitalitzar la teva empresa! 

Aquesta acció es realitza en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) de la Diputació de Barcelona que inclou un pla d’accions per a la millora de la competitivitat de les empreses agroalimentàries del territori de l'Anoia, capacitant-les digitalment i creant estratègies i connexions per generar una aposta de desenvolupament territorial sostenible. 

Per qualsevol consulta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 937760076 ext. 313 o email  (Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Us hi esperem!

 

Arxius adjunts

Arxivat a: Empresa, Formació