Inici > Actualitat > S’incorporen quatre persones en el marc del programa Treball i Formació 2021

S’incorporen quatre persones en el marc del programa Treball i Formació 2021

04/02/2022

Aquesta línia d’ajuts es destina a la contractació de persones desocupades amb més dificultats per accedir al mercat laboral com són les dones i les persones més grans de 45 anys

El passat dia 26 de gener van començar a treballar a l’Ajuntament quatre persones en el marc del programa Treball i Formació 2021. Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i té per objectiu  facilitar la inserció laboral de les persones en situació d'atur amb més dificultats per accedir-hi i millorar la seva ocupabilitat i les seves competències professionals mitjançant la subscripció d'un contracte laboral que els hi permet desenvolupar unes tasques professionals i adquirir competències bàsiques, sempre amb un acompanyament. 

El programa té dues línies diferenciades: la línia MG45 destinada a persones de 45 anys o més que estiguin en situació d'atur i inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO); i la línia DONA per a dones en situació d’atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), per a víctimes de violència masclista o per a dones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni de cap tipus d'ajut. 

L’Ajuntament ha contractat dues persones de cada línia que desenvoluparan tasques de neteja i condicionament intensiu dels espais i equipaments d’ús públic. La durada dels contractes és de dotze mesos, durant els quals hauran de realitzar una formació transversal de 60 hores.

Arxivat a: General, Ocupació