Inici > Actualitat > BARRIS 2021

BARRIS 2021

11/01/2022

L’Ajuntament de Piera, dintre de la convocatòria Treball als Barris 2021, cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal, ha rebut una subvenció per poder contractar cinc treballadors aturats

L’Ajuntament de Piera, dintre de la convocatòria Treball als Barris 2021,  cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal, ha rebut una subvenció per poder contractar cinc treballadors aturats: dos operaris de la construcció i tres paletes,  residents al barri objecte d’actuació (nucli antic de Piera), inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que no cobren la prestació contributiva d’atur.

 

Des del 2010, s’està desenvolupant un Pla d’intervenció integral al nucli antic de Piera.

Amb el projecte d’aquest any, de nou mesos de durada, es desplegaran accions de millora de les voreres en alguns dels carrers del barri.

 

Els treballadors contractats duran a terme el projecte,  de gener a setembre del 2022, sota la supervisió del personal qualificat de la Brigada.

 

Arxivat a: Ocupació