Inici > Actualitat > Millorant les competències digitals de les persones desocupades

Millorant les competències digitals de les persones desocupades

15/11/2021

Una desena de persones han participat en un itinerari formatiu que pretenia salvar la bretxa digital i afavorir la inserció laboral dels majors de 45 anys

El Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Piera, juntament amb el centre de formació per a l'ocupació @Orientactiva, ha dut a terme un itinerari formatiu en competències digitals bàsiques dins el programa +45 que impulsa la Cambra de Comerç de Barcelona. L’objectiu d’aquesta formació era contribuir a salvar la bretxa digital de persones en situació d'atur i facilitar la seva inserció en el mercat de treball. 

Un total de 10 persones han participat en aquest curs de 50 hores que s’ha impartit entre els mesos d’octubre i novembre. En les diferents sessions s’han treballat continguts diversos com la creació de documents amb Word i Excel, la navegació de segura, l’ús del correu electrònic en profunditat, les utilitats de l’smartphone, el treball al núvol, la resolución de petits problemes al món digital i el funcionament de l’ocupació en la xarxa.

 

Arxivat a: General, Ocupació