Inici > Actualitat > L’Ajuntament incorpora cinc persones en el marc del programa ‘Joves en pràctiques’

L’Ajuntament incorpora cinc persones en el marc del programa ‘Joves en pràctiques’

27/10/2021

Les persones contractades, que van començar a treballar el passat 20 d’octubre, tenen formació administrativa i realitzaran tasques de suport en diferents àrees municipals

               

L’Ajuntament de Piera, en el marc del programa ‘Joves en pràctiques’, ha rebut una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i del Fons Social Europeu (FSE),  destinada  a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves, menors de trenta anys, inscrites en la Garantia Juvenil i que es troben en situació d’atur.

Aquesta subvenció ha permès la incorporació de cinc joves amb  formació  administrativa que duran a terme tasques específiques en diferents àrees municipals com són la brigada i els departaments de Medi ambient, Serveis Socials, Educació i Ocupació. Els contractes tindran una durada de sis mesos: es van iniciar el dia 20 d’octubre de 2021 i s’allargaran fins al 19 d’abril del 2022. Durant aquest període de contractació, els joves rebran formació sobre prevenció de riscos laborals i sobre el funcionament d’aplicatius informàtics de gestió.

           

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Ocupació