Inici > Actualitat > Suport en la tramitació electrònica per a comerços i empreses

Suport en la tramitació electrònica per a comerços i empreses

20/10/2021

L’Ajuntament ofereix una formació per ajudar empreses i persones autònomes a relacionar-se de manera telemàtica amb les administracions públiques

El consistori pierenc té previst dur a terme una formació sobre tràmits electrònics per a relacionar-se amb l’administració pública. Serà un taller gratuït destinat a empreses, comerços i persones autònomes que tinguin el seu negoci a Piera i tinguin interès en conèixer com realitzar tràmits electrònics amb les administracions públiques, com ara presentar instàncies, sol·licitar ajuts i subvencions o consultar la seu electrònica. La data i l’hora de la formació està encara per determinar.

Les persones que vulguin participar-hi poden posar-se en contacte amb el departament d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament, trucant al telèfon 93 776 00 76 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) .