Inici > Actualitat > PROGRAMA DEL SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA, CONTRACTACIÓ JOVES EN PRÀCTIQUES

PROGRAMA DEL SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA, CONTRACTACIÓ JOVES EN PRÀCTIQUES

08/07/2021

FINALITZA LA CONVOCATÒRIA 2020 DE CONTRACTACIÓ EN PRÀCTIQUES DE JOVES INSCRITS A LA GARANTIA JUVENIL

L’Ajuntament de Piera, dintre de la convocatòria Contractació en pràctiques de joves inscrits a la Garantia Juvenil , va rebre una subvenció per contractar una persona menor de 30 anys, recentment titulada i inscrita a la Garantia Juvenil i al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació no ocupada.

Amb aquesta subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, destinada a incentivar la contractació en practiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, es va poder contractar una auxiliar administrativa, que ha treballat, durant sis mesos,  a l’equipament municipal  Centre de Serveis la Bòbila ,  duent a terme  tasques de suport administratiu als diferents departaments.

La  persona contractada ha posat en pràctica tasques relacionades amb els seus estudis, la qual cosa ha contribuït a enriquir el seu currículum vital i les seves perspectives d'inserció laboral.

Arxivat a: Ocupació