Inici > Actualitat > REFORÇ EXTRAORDINARI DEL SERVEI D’OCUPACIÓ LOCAL DE PIERA

REFORÇ EXTRAORDINARI DEL SERVEI D’OCUPACIÓ LOCAL DE PIERA

23/03/2021

Contractació d’un prospector/a per a reforçar el servei d’ocupació local que ofereix la Diputació de Barcelona a través del fons de prestació extraordinari dins del marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals de l'any 2020.

 

 La contractació serà per sis mesos i jornada parcial.

 

Les bases i la convocatòria per a participar en el procés  están publicades a la seu electrónica de l’Ajuntament de Piera. 

 

La presentació de la documentació per accedir al procés de selecció es farà mitjançant instància, on es farà constar que es reuneixen les condicions exigides a les  bases i adjuntant la documentació requerida.

 

Aquesta instància i la documentació és podrà presentar preferiblement de forma telemática a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (per a aquest tràmit us podeu donar d’alta a l’Idcat mòbil):

https://www.seu-e.cat/web/piera/seu-electronica

 

Per a presentar-ho de forma presencial a qualsevol dels Registres de l’Ajuntament de Piera, s’haurà de concertar cita prèvia seguint els protocols establerts en matèria de salut per a la COVID19.

 

En el cas de presentar-ho al Centre de Serveis la Bòbila, caldrà trucar al telèfon

937760076 i marcar l’ext 1(ocupació). Per a presentar-ho al registre general de l’Ajuntament, caldrà trucar al telèfon 937788200.

 

El termini de presentació de la documentació és fins el 7 d’abril.

 

Enllaç per a consultar les bases:

 

https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=291948&idens=816140003

 

Arxius adjunts