Inici > Actualitat > Treball i formació. Línia DONA

Treball i formació. Línia DONA

12/02/2021

L’Ajuntament de Piera, dins de la convocatòria de Treball i Formació Línia Dona 2020, ha contractat una persona que s’ha incorporat el dia 8 de febrer per un període de 12 mesos. La persona contractada realitzarà tasques de vigilancia i control de la zona blava.

L’Ajuntament de Piera, dins de la convocatòria de Treball i Formació Línia Dona 2020, ha contractat una persona que s’ha incorporat el dia 8  de febrer per un període de 12 mesos.

La persona contractada realitzarà tasques de vigilancia i control de la zona blava.

L’objectiu del Programa Treball i Formació és facilitar a les persones en situació d’atur amb més dificultats d’accedir al mercat de treball, o allunyades d’aquest mercat per les dificultats d’accedir-hi, la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los competències professionals mitjançant experiència laboral, en un entorn productiu real, i una formació transversal de 60 hores per a la millora de les seves competències.

La línia Dona està adreçada a :

 · Les dones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), víctimes de violència de gènere. 

· Les dones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d'ajuts, preferentment més grans de 52 anys. S'entén per dones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, les dones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos durant els 24 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació.

El Programa Treball i Formació Línia Dona està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuat d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la RESOLUCIÓ TSF/2831/2020, de 30 d'octubre i l’Ordre TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació, modificada per l’Ordre TSF/115/2019, de 7 de juny i per l’Ordre TSF/20/2020, de 25 de febrer.