Inici > Actualitat > COMENÇA EL PROGRAMA EXTRAORDINARI DE TREBALL I FORMACIÓ 2020

COMENÇA EL PROGRAMA EXTRAORDINARI DE TREBALL I FORMACIÓ 2020

11/01/2021

COMENÇA EL PROGRAMA EXTRAORDINARI DE TREBALL I FORMACIÓ 2020

 

 

El passat dia 10 de desembre van començar a treballar a l’Ajuntament quatre persones desocupades dintre de la convocatòria extraordinària del programa Treball i formació.

Aquesta convocatòria  té per objectiu millorar la situació de les persones desocupades amb dificultats d'accés al treball, la situació de les quals s'ha vist agreujada per efectes de les mesures preventives i de contenció derivades de la situació de la COVID-19. Està subvencionat pel SOC i cofinançat pel Fons Social Europeu.

El programa té dues línies diferenciades:

- Línia COVID, adreçada a les persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) a partir del 16 de març de 2020

 

- Línia PANP-COVID per a les persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d'ajuts.

 

L’Ajuntament ha contractat dues persones dintre de cada línia que desenvoluparan tasques de control i informació a les diferents dependències municipals.

La durada dels contractes és de nou mesos i dintre d’aquest període hauran de realitzar una formació transversal de 60 hores.

Arxivat a: General, Ocupació