Inici > Actualitat > Certificat de Professionalitat d'Activitats de gestió administrativa

Certificat de Professionalitat d'Activitats de gestió administrativa

29/12/2020

El curs és un Certificat de Professionalitat de nivell 2 anomenat Certificat de Professionalitat d'Activitats de gestió administrativa de 910 hores amb pràctiques a empreses incloses. L’activitat docent començarà a principis de febrer i s’impartirà mitjançant una Aula Virtual en horari de matí de dilluns a divendres.

El Servei d’Ocupació de Catalunya dintre de la convocatòria FOAP 2020 ha atorgat un curs a l’Ajuntament de Piera  totalment subvencionat adreçat, preferentment, a persones desocupades inscrites al SOC  (tot i que també poden participar un 30% de  persones ocupades que tinguin disponibilitat horària).

El curs és un Certificat de Professionalitat de nivell 2 anomenat  Certificat de Professionalitat d'Activitats de gestió administrativa de 910 hores amb pràctiques a empreses incloses. L’activitat docent començarà a principis de febrer i s’impartirà mitjançant una Aula Virtual en horari de matí de dilluns a divendres.

El nivell que han de tenir les persones que vulguin accedir a aquest curs és el de Graduat escolar, ESO o equivalent.

Han d'estar inscrites al SOC (encara que sigui una persona ocupada ha d’estar inscrita igualment a l’oficina de treball per poder accedir al curs).

 Si esteu interessat en aquesta formació, envieu un correu amb les vostres dades (nom cognom, telèfon i correu electrònic) al correu electrònic:

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

O contacteu al telèfon  937760076 i marcar 1 Ocupació

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Formació