Inici > Actualitat > Curs de reposició i preparació de comandes de grans i mitjanes superfícies

Curs de reposició i preparació de comandes de grans i mitjanes superfícies

06/11/2020

El Servei d'Inserció Especialitzat d'Àuria Fundació organitza un Curs de reposador/a i preparador/a de comandes de grans i mitjanes superfícies , amb la obtenció de la certificació en conducció de carretons elevadors i manipulació d'aliments.

Es tracta d'una  formació tècnica, de 125 hores de durada, més 60 hores de pràctiques no laborals en empreses , i realitzada en el marc del Projecte SIOAS ( Serveis integrals d'orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental ),

 

La formació és gratuïta i  està orientada a persones residents a l'Anoia, inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), que disposin de certificat de discapacitat igual o superior al 33% i amb interès i moltes ganes per formar-se i treballar dins aquest sector. El nombre d'alumnes serà de 10 persones. 

 

Si la situació actual ens ho permet la formació es durà a terme de forma presencial, sinó també està plantejada per a fer-la on-line, amb tots els recursos.  Davant de la situació de pandèmia que estem vivint seguim treballant per a millorar l'ocupabilitat de les persones.  

 

La data d'inici del curs  és el 18 de novembre i finalitzarà el 23 de desembre, en horari de 9.00 a 14.00 , de dilluns a divendres. Posteriorment, començaran les 60 hores de pràctiques no laborals en empreses. Hi haurà una secció informativa el dimarts 10 de novembre a les 10h, amb cita prèvia. 

 

Les inscripcions estan obertes, via correu electrònic :  (Necessites javascript per veure aquest correu-e) , (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

I via telèfon:  618520014

 

Arxius adjunts

Arxivat a: General