Inici > Actualitat > Convocatòria extraordinària Treball i Formació COVID 19 2020

Convocatòria extraordinària Treball i Formació COVID 19 2020

06/11/2020

El passat 9 d’octubre el Servei d’Ocupació de Catalunya va atorgar una subvenció a lAjuntament de Piera per a una edició extraordinària de mesures urgents per fer front als efectes en l’ocupació de la COVID19 (SOC-Treball i Formació COVID-19).

Les actuacions que preveu aquest programa son la contractació de persones en situació d’atur i es desenvolupa en dues línies:

Línia Covid

Requisits:

- Persones inscrites com a demandants d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya a partir del 16 de març.

- Com a mínim, el 50% de les persones contractades  en aquesta  línia han de ser dones.

Línia PANP

Requisits:

- Persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos, durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació.

- No han de cobrar prestacions per desocupació o subsidi ni ajuts.

- Tindran prioritat en aquesta línia:

a) Les persones més grans de 45 anys.

b) Les persones que tinguin reconegut oficialment un grau de discapacitat igual o  superior al 33%.

-  Com a mínim, el 50% de les persones contractades  en aquesta  línia han de ser dones.

Totes les persones d’aquest programa rebran també una formació transversal de 60h de durada. Aquesta, que es realitzarà dintre de l’horari laboral, anirà adreçada a tractar temes de comunicació i treball en equip.

De cada línia es contractaran dues persones per un període de nou mesos per a tasques de control d’accessos i informació a la població de les mesures a seguir

Per a dur a terme la selecció,  l’Ajuntament ha de posar obligatòriament  l’oferta al SOC i des de l’oficina de Vilanova del Camí es deriven  les  candidatures.  Un cop rebudes les candidatures el  procediment de selecció serà el de concurs de mèrits, que consisteix en valorar, d’acord amb el barem inclòs en la convocatòria, determinades condicions de mèrits o nivells d’experiència, relacionats amb les característiques de la plaça que es cobreix i amb les feines a desenvolupar.

 

Arxivat a: General