Inici > Actualitat > JORNADES “TROBADES AL SOTABOSC”

JORNADES “TROBADES AL SOTABOSC”

15/10/2020

Aquestes jornades consistiràn en la realització d'una formació pràctica en ús i manteniment de desbrossadores (vindràn dos formadors de l'escola de formació forestal de Catalunya, amb 7 desbrossadores per a fer un ensenyament eminentment pràctic).

El dissabte dia 7 durant el matí es farà la formació pràctica i  a la tarda el grup  farà una excursió de coneixement de l’entorn en cavall pel bosc La Pineda, el qual la Generalitat va nomenar "arbreda monumental" pels seus pins centenaris.

El dia 14 de novembre es preveu fer una sortida de coneixement del medi a peu amb una guia que explicarà al grup els ets i els uts dels boscos catalans, i el complex sistema ecològic que és un bosc, així com la importància de cuidar-los.

A  les jornades hi podrà participar 15 joves .

La inscripció es fa a través de Google Forms, omplint el formulari que apareix al escanejar el codi QR del cartell, és totalment gratuïta i oberta a tots els joves d'entre 16 i 25 anys de Piera.

Es prendràn totes les precaucions necessàries per a realitzar les jornades amb garanties, doncs les jornades es faràn sempre en espais oberts, respectant la distància de seguretat entre els participants i proveïnt de mascaretes, gel i guants a tots els participants (tant durant formació com en les sortides de coneixement del medi).

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Ocupació