Inici > Actualitat > SUBVENCIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES PEL TREBALL DE CURA A PERSONES GRANS O DEPENDENTS EN L’ÀMBIT DE LA LLAR

SUBVENCIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES PEL TREBALL DE CURA A PERSONES GRANS O DEPENDENTS EN L’ÀMBIT DE LA LLAR

07/09/2020

El passat 3 d'agost es va iniciar el termini de la convocatòria de subvencions per al foment i la creació de nova ocupació en l’àmbit del treball domiciliari de cures de persones grans i dependents.

La subvenció consisteix en un pagament únic a les persones que ofereixin un contracte laboral per un mínim de 12 mesos a persones que no hagin estat donades d’alta a la Seguretat Social en els darrers 2 anys. Poden ser beneficiàries d’aquest ajut les persones que oferiran un contracte perquè necessiten rebre atenció i cures a domicili o una altra persona de la mateixa unitat de convivència.

S'ha habilitat un web específic:

https://treball.gencat.cat/ca/ambits/ocupacio/curallar/ajutcontractaciocuradelallar/

On hi trobareu tota la informació necessària sobre els requisits per optar a una subvenció, com sol.licitar-la i quines organitzacions del territori actuaran com a punt de suport i acompanyament per la tramitació.

Enllaç amb el tràmit:

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Subvencions-per-a-la-creacio-de-nova-ocupacio-en-lambit-del-treball-domiciliari-de-cures?category=

Arxivat a: Empresa, General