Inici > Actualitat > S’OBRE LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS PER A LA REACTIVACIÓ DE L'ACTIVITAT

S’OBRE LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS PER A LA REACTIVACIÓ DE L'ACTIVITAT

06/07/2020

L’Ajuntament destinarà 175.000 euros a aquelles persones autònomes i negocis més afectats per la declaració de l’estat d’alarma.

Amb la voluntat de reactivar el comerç local i altres activitats econòmiques afectades per la crisi de la Covid-19, l’Ajuntament de Piera ha obert una convòcatoria d’ajuts. Es preveu destinar 175.000 euros a aquelles persones autònomes i negocis de fins a 10 treballadors amb domicili fiscal o centre de treball situat a Piera que s’han vist obligats a tancar durant l’estat d’alarma o han vist reduïts un 75% els seus ingressos.

Cada beneficiari podrà rebre una quantitat des de 225 fins a 1.000 euros, que ha de servir per a subvencionar despeses fixes com el lloguer de locals on es desenvolupa l’activitat econòmica, els subministraments bàsics i les quotes d’autònoms.

Les persones interessades han de presentar la sol·licitud de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, juntament amb la documentació requerida en la convocatòria:

https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=254804&idens=816140003

El termini per a fer-ho és de 30 dies naturals des de la publicació al BOPB (s'ha publicat avui dia 6 de juliol del 2020) o fins que s’esgoti el pressupost.

 

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb la Bòbila a través del telèfon:

93 776 00 76

o enviant un correu electrònic a l’adreça: 

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxius adjunts

Arxivat a: Empresa