Inici > Actualitat > COMERÇ 21

COMERÇ 21

20/05/2020

Programa promogut per la Diputació de Barcelona i PimeComerç amb l’objectiu de millorar el comerç de la província.

El dia 2 de juny es posa en marxa la 4ª edició de programa Comerç 21 de suport a pimes comercials i de serveis que promouen la Diputació de Barcelona i Pimec, amb l’objectiu de millorar el comerç de la província de Barcelona. 

Els darrers tres anys 150 empreses s’han beneficiat de la formació o acompanyament  per poder definir i implementar noves estratègies que donin impuls al seu negoci.

Les circumstàncies actuals han obligat a fer alguns canvis en la dinàmica del programa, però és imprescindible ara més que mai, seguir oferint la formació i assessorament que Comerç 21 facilita als comerciants/es i empreses de serveis que hi participen.

Podeu trobar més informació a:

 www.diba.cat/web/comerc/comerc21 i http://www.comerc21.cat/

Arxivat a: Empresa