Inici > Actualitat > CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA TREBALL I FORMACIÓ

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA TREBALL I FORMACIÓ

15/05/2020

El Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya ha aprovat el Decret Llei 16/2020, de 5 de maig, de mesures urgents complementàries en matèria de transparència, ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID-19.

Dintre d’aquest Decret, publicat al DOGC del 7 de maig del 2020, s’aprova, entre d’altres, una línia extraordinària i urgent del Programa de treball i formació que anirà adreçada a:

- persones que han perdut la feina a partir del 14 de març de 2020, i a

- persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts, preferentment més grans de 45 anys.

El Servei d’Ocupació de Catalunya haurà d’aprovar una convocatòria extraordinària i els Ajuntaments  podran demanar subvencions per contractar, durant 9 mesos, treballadors/ores que realitzin:

  • Activitats de suport a la represa de l’activitat: agents cívics per mercats municipals, transports públics, informadors de suport a altres serveis locals com policia local, entre d’altres.
  • Activitats d’interès social i educatiu: acompanyament al metge, distribució d’aliments i/o medicaments, recollida de proves mèdiques, a la comunitat i a la gent gran.
  • Altres activitats addicionals als àmbits d’actuació habituals dels Ajuntaments.

L’Ajuntament de Piera, quan surti la convocatòria del SOC, presentarà una sol·licitud per contractar personal.

En aquest moment encara s’està estudiant quines són les necessitats del municipi per determinar quins perfils i quin número de persones es poden contractar.

Arxivat a: Ocupació