Inici > Actualitat > SUBSIDI EXTRAORDINARI PER A PERSONES EMPLEADES DE LA LLAR

SUBSIDI EXTRAORDINARI PER A PERSONES EMPLEADES DE LA LLAR

07/05/2020

Subsidi de desocupació excepcional per falta d'activitat per a les persones integrades en el Sistema Especial per a Empleats de Llar del Règim General de la seguretat Social

 

OBJECTIU:

El Reial decret llei 11/2020, de 31 de març, pel qual s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmic per a fer front al COVID-19, regula el subsidi de desocupació excepcional per falta d'activitat per a les persones integrades en el Sistema Especial per a Empleats de Llar del Règim General de la seguretat Social.

A QUI VA ADREÇAT:

Es podran beneficiar d'aquest subsidi extraordinari, les persones integrades en el Sistema Especial d'Empleats de Llar del Règim General de la Seguretat Social que, estant en situació d'alta abans l'entrada en vigor del Reial decret 463/2020, de 14 de març pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

REQUISITS:

Que es trobin en alguna de les següents situacions:

a)    Hagin deixat de prestar serveis, totalment o parcialment, amb caràcter temporal, a fi de reduir el risc de contagi, per causes alienes a la seva voluntat, en un o diversos domicilis amb motiu de la crisi sanitària del COVID-19.

b)     S'hagi extingit el seu contracte de treball per causes alienes a la voluntat de la persona treballadora i aquesta extinció es deu a la crisi sanitària del COVID-19.
Els fets causants hauran d'haver-se produït amb posterioritat al dia 14 de març, data d'entrada en vigor del Reial decret 463/2020.

               MÉS INFORMACIÓ:

https://www.sepe.es/HomeSepe/COVID-19/subsidio-extraordinario-personas-empleadas-hogar.html

 

COM DEMANAR-HO:

Instruccions del Model de sol·licitud:

file:///C:/Users/ajusuarigenericcs02/Downloads/instrucciones-Modelo-Solicitud-SEEH.pdf

Model de sol·licitud:

file:///C:/Users/ajusuarigenericcs02/Downloads/Modelo%20Solicitud%20SEEH_R.pdf

 

 

Si teniu dubtes, podeu utilitzar la nostra línia directa de consultes:       93 776 01 27                     

                      o el correu:        (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Arxivat a: Empresa