Inici > Actualitat > AJUTS DEL CONSORCI DE COMERÇ, ARTESANIA I MODA DE CATALUNYA

AJUTS DEL CONSORCI DE COMERÇ, ARTESANIA I MODA DE CATALUNYA

29/04/2020

Convocatoria d'ajuts en l'àmbit del comerç, serveis, artesanía i moda, afectats econòmicament per la COVID-19

El Consorci de comerç, artesania i moda de  Catalunya ha publicat  una RESOLUCIÓ per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit del comerç, dels serveis, l'artesania i la moda afectats econòmicament per la COVID-19. 

Us adjuntem aquesta resolució perquè la poguéssiu llegir amb calma.

 Un cop feta una primera lectura, si teniu dubtes, podeu utilitzar la nostra línia directa de consultes tot utilitzant el telèfon directe 93 776 01 27 o el correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxius adjunts

Arxivat a: Empresa