Inici > Actualitat > Ajut per a les persones treballadores autònomes afectades econòmicament pel coronavirus

Ajut per a les persones treballadores autònomes afectades econòmicament pel coronavirus

29/04/2020

Últims dies per presentar-ho !!!!!

En relació a la notíicia que vam publicada el passat dia 7 d’abril ,  sobre la convocatòria d’ajuts a les persones treballadores autònomes afectades econòmicament  pel covid 19, que va adreçada a  les persones treballadores autònomes, persona física, donades   d'alta com a treballadores autònomes al Règim Especial del Treball   Autònom de la Seguretat Social (RETA), amb domicili fiscal, i si  escau, el centre de treball a Catalunya, i que podeu consultar en aquesta mateixa web, us recordem que el termini per presentar-ho acaba el proper 5 de maig.

Aquests ajuts els gestiona el departament de Treball, Afers Socials i Familiars de la Generalitat de Catalunya. Tot i així si voleu fer-nos alguna consulta estem a la vostra disposició. Podeu utilizar la nostra línea directa: 93 7760127 o el correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Empresa