Inici > Actualitat > FORMACIO OCUPACIONAL EN ÀREES PRIORITÀRIES

FORMACIO OCUPACIONAL EN ÀREES PRIORITÀRIES

07/02/2020

CURSOS DE LA CONVOCATÒRIA FOAP 2019

L’Ajuntament de Piera, dins de la convocatòria de  programes de formació professional per a l'ocupació adreçats prioritàriament a persones treballadores desocupades, que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya , FOAP 2019, ha rebut l’atorgament de  dos cursos totalment subvencionats.

 

- Anglès B2

- Certificat de professionalitat de nivell 2: Activitats de gestió administrativa


El curs d’Anglès B2, de 280 h de durada,  es va desenvolupar entre els mesos d’octubre de 2019  a gener de 2020, amb l’objectiu d’assolir el nivell de First Certificate.

En aquest curs van participar quinze persones i el van finalitzar catorze (una persona es va donar de baixa per inserció). Tots els alumnes que varen resultar aptes, es van inscriure a l’examen  de  University of Cambridge   Els resultats del curs han estat satisfactoris, ja que  onze participants han obtingut el Certificat oficial de Cambridge.

 

El passat dia catorze de gener va començar el curs d'Activitats de gestió administrativa, amb quinze alumnes inscrits. En aquest Certificat de professionalitat de nivell 2 es treballen continguts d'ofimàtica,  gestió d'arxius,  gestió auxiliar de personal,  enregistrament de dades i altres àmbits més concrets com els registres comptables, la gestió operativa de tresoreria o les operacions administratives comercials.

El curs té una durada total de 920 h.

En finalitzar la formació teòrica els alumnes podran realitzar 80 h de pràctiques en  empreses col·laboradores del Servei d'Ocupació Local de Piera.

Arxivat a: Formació