Inici > Actualitat > EN MARXA UNA NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

EN MARXA UNA NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

04/02/2020

VUIT PERSONES CONTRACTADES DINTRE DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

El passat mes de desembre de 2019 vam iniciar una nova edició del programa Treball i Formació subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i la Conferència sectorial i regulat per la Resolució TSF/2232/2019, de 1 d’agost.

Aquest programa, a la nostra entitat, es desenvolupa en dues línies:

- Línia PANP, adreçada a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació i/o subsidi, preferiblement més grans de 45 anys.

- Línia DONA, adreçada a:

a) Dones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), víctimes de violència de gènere.

b) Dones en risc de caure en situació d'atur de molt llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d'ajuts, preferentment més grans de 52 anys. 

En aquesta convocatòria l’Ajuntament ha contractat, dintre de la línia PANP, quatre operaris de neteja  per sis mesos i dos de manteniment per dotze mesos.

Aquest equip de treball s’encarreguen de realitzar tasques intensives  de neteja i manteniment en barris i urbanitzacions. 

Dintre de la línia DONA han contractat dues dones que, durant dotze mesos  realitzaran diferents campanyes municipals. Aquests primers mesos estan centrades en temes de recollida selectiva i  sensibilització mediambiental. 

Totes les persones d’aquest programa rebran també una formació transversal de 60h de durada. Aquesta, que es realitzarà dintre de l’horari laboral, anirà adreçada a tractar temes de comunicació i treball en equip.

Arxivat a: Ocupació