Inici > Actualitat > SPEED DATING

SPEED DATING

05/12/2019

Dins del programa “Dona’t una oportunitat de nou”, promogut pels Ajuntaments de Piera i Masquefa i amb el suport de la Diputació de Barcelona, hem dut a terme una nova acció per a potenciar noves habilitats en la recerca de feina. 

Les accions dutes a terme estan adreçades a dones en situació d’atur que provenen dels sector serveis amb perfils administratius i que volen millorar la seva ocupabilitat i qualificació professional.

Els dies 25 i 27 de novembre es va fer una formació específica per a conèixer i entrenar el que s’anomena "Speed Dating": consisteix a tenir un discurs per a motivar i despertar l’ interès a l’entrevistador en un màxim de 3 a 5 minuts.

En el desenvolupament de la formació, un total de 9 participants van preparar la seva candidatura i durant el temps acordat van passar per tots els posibles selectors (5 empreses en total) exposant el seu perfil professional (informació de qui és, el seu objectiu professional, la seva formació, experiència i quines són les seves competències transversals i altres aspectes de valor). 

Un cop tots els aspirants van passar per totes les empreses, es va concloure la sessió amb una taula rodona on es van exposar els punts forts i punts de millora de cada candidatura.

Aquesta pràctica ha permès als aspirants conèixer i adquirir una eina que cada vegada ésmés utilitzada per les empreses per als processos de selecció.

Arxivat a: General