Inici > Actualitat > COM COMUNICA EL TEU NEGOCI ÉS LA CLAU DE L'ÈXIT

COM COMUNICA EL TEU NEGOCI ÉS LA CLAU DE L'ÈXIT

30/10/2019

Taller emmarcat en el programa Dona't una oportunitat de nou

S’ha realitzat el taller Com comunica el teu negoci  és la clau de l’èxit, inclòs dintre de l’itinerari  del programa Dona’t una oportunitat de nou promogut pels Ajuntaments de Piera i Masquefa i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquesta acció,  adreçada a dones emprenedores inscrites al Servei d’Ocupació Local de l’Ajuntament de Piera, s’ha estructurat en dues parts:

-          Presentació dels ajuts de l’Ajuntament per a nous emprenedors,  a càrrec de la tècnica municipal, i

-          Taller de comunicació, conduït per la formadora Verònica Soto, 

Les onze dones participants han pogut intervenir per resoldre tots els  dubtes sobre la convocatòria d’ajuts de l’Ajuntament.

Al taller s’han treballat, amb una metodologia dinàmica i participativa, les claus de l’èxit per aconseguir  arribar a la gent. Les participants han après a  comunicar-se des de l’empoderament i  la confiança, identificar quins són els punts forts de la seva marca, producte o  servei i conèixer experiències d’èxit. 

La valoració de la jornada per part de les participants ha estat excel·lent i ja s’han recollit  els primers  fruits:   ha sorgit la  iniciativa de crear un grup d’ajuda mútua per continuar treballant plegades i tirar endavant els seus projectes emprenedors.

El departament d’Empresa i ocupació de l’Ajuntament de Piera donarà suport a aquest grup perquè continuï endavant i pugui disposar de la formació complementària necessària. La  utilització de les noves tecnologies, les  xarxes socials, ... són algunes de les propostes que el departament ha recollit.

 

 

Arxivat a: Ocupació