Inici > Actualitat > ATORGAMENT CURSOS SUBVENCIONATS CONVOCATÒRIA FOAP 2019

ATORGAMENT CURSOS SUBVENCIONATS CONVOCATÒRIA FOAP 2019

23/09/2019

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha atorgat tots els cursos sol·licitats per l'Ajuntament de Piera dintre de la convocatària FOAP 2019

L’Ajuntament de Piera, dintre de la convocatòria FOAP 2019, del Servei d’Ocupació de Catalunya, ha rebut l'atorgament  de dos cursos totalment subvencionats, adreçats, preferentment, a persones desocupades inscrites al SOC  (tot i que també poden participar un 30% de  persones ocupades que tinguin disponibilitat horària).

 

- Anglès B2 (que inclou l'exament oficial del First Cetificate) de 280 h, i

- Certificat de professionalitat de nivell 2 - Activitats de gestió administrativa de 840 h més pràctiques en empreses.

 

  El curs d’Anglès B2, es realitzarà a partir del  mes d’octubre de 2019, en horari de matí (de 9:30 a 14:30h aprox)  i de dilluns a divendres. Finalitzarà abans de les vacances de Nadal.

Les persones que superin el curs es podran presentar a l’examen oficial  del First Certificate, the University of Cambridge.

Els requisits per accedir al curs són:

-          Tenir un mínim de Graduat escolar, ESO o equivalent.

-          Un nivell d’anglès mínim d’un  B1 (intermedi inicial). Es realitzarà una prova de nivell a tots els/les  candidats/es.

-          Estar inscrit al SOC (encara que sigui una persona ocupada ha d’estar inscrita igualment a l’oficina de treball per poder accedir al curs).

 

El Certificat de professionalitat d'Activitats de gestió administrativa començarà el pròxim mes de gener, també en horari de matí, i finalitzarà el mes de juliol. Al setembre es faran les pràctiques en empreses.

El nivell que han de tenir les persones que vulguin accedir a aquest curs és el de Graduat escolar, ESO o equivalent.

Han d'estar inscrites al SOC (encara que sigui una persona ocupada ha d’estar inscrita igualment a l’oficina de treball per poder accedir al curs).

 

Si voleu fer el curs d'angles contacteu amb nosaltres urgentment perquè ja queden molt poques places

 

Contacte

Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Tel: 937760076 (demaneu pel José)

Arxivat a: Formació