Inici > Actualitat > FORMACIÓ SUBVENCIONADA A PIERA

FORMACIÓ SUBVENCIONADA A PIERA

22/08/2019

Formació ocupacional 2019: Anglès B2

L’Ajuntament de Piera, dintre de la convocatòria FOAP 2019, del Servei d’Ocupació de Catalunya, ha sol·licitat dos cursos totalment subvencionats, adreçats, preferentment, a persones desocupades inscrites al SOC  (tot i que també poden participar un 30% de  persones ocupades que tinguin disponibilitat horària).


Aquesta convocatòria està pendent d’atorgament fins el proper mes de setembre.

 

Un d’aquests cursos, el d’Anglès B2, es realitzaria a partir del  mes d’octubre de 2019, en horari de matí (de 9:30 a 14:30h aprox)  i de dilluns a divendres. Finalitzaria abans de les vacances de Nadal.

Les persones que superin el curs es podrien presentar a l’examen oficial  del First Certificate, the University of Cambridge.

Els requisits per accedir al curs són:

-          Tenir un mínim de Graduat escolar, ESO o equivalent.

-          Un nivell d’anglès mínim d’un  B1 (intermedi inicial). Es realitzarà una prova de nivell a tots els/les  candidats/es.

-          Estar inscrit al SOC (encara que sigui una persona ocupada ha d’estar inscrita igualment a l’oficina de treball per poder accedir al curs).

 

Si esteu interessats/des en realitzar-lo poseu-vos en contacte amb el SLO abans del 6 de setembre.  Només hi ha 15 places.

 

Contacte

Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Tel: 937760076 (demaneu pel José)

Arxivat a: Formació