Inici > Actualitat > Finalització del programa de Contractació de joves en pràctiques 2018

Finalització del programa de Contractació de joves en pràctiques 2018

06/05/2019

L'Ajuntament de Piera ha estat una de les administracions beneficiàries dels ajuts del Servei d'Ocupació de Catalunya, destinats a incentivar la contractació en practiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Dins d'aquest programa, la nostra entitat ha pogut contractar en practiques, a dos persones acabades de titular, prèviament inscrites com a demandants d'ocupació a les oficines de treball del SOC, però només una d'elles ha finalitzat el programa (l'altra es va donar de baixa voluntariament a l'inici de la contractació per causes personals).

Mitjançant aquest programa l'Ajuntament ha pogut realitzar el suport administratiu a l'equipament municipal de la Nau, on es desenvolupen, entre d'altres, els cursos de formació ocupacional del programa FOAP.

La  persona contractada ha posat en pràctica tasques relacionades amb els seus estudis, la qual cosa ha contribuït a enriquir el seu currículum vital i les seves perspectives d'inserció laboral.

Arxivat a: Ocupació