Inici > Actualitat > XXX Fira del Sant Crist 2019

XXX Fira del Sant Crist 2019

15/03/2019

Aquest any celebrem la XXX Fira del Sant Crist de Piera, els dies 27 i 28 d'abril de 2019. Després d'aquesta trajectòria de tres dècades, la Fira representa un referent a la nostra Vila i a la comarca. Un dels objectius d'aquest esdeveniment és potenciar el comerç local i mantenir la presència d'aquelles iniciatives de fora de Piera que mostren el seu interès en aquest esdeveniment i hi poden aportar un valor afegit. Des de la regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Piera, un any més, posem tots els nostres esforços en aquest important esdeveniment amb l'entusiasme i el rigor que mereix. Però sobretot, comptem amb la participació de tots vosaltres com la millor garantia de l'èxit final.

Com inscriure's a la Fira

Empleneu el formulari de sol·licitud disponible en aquest enllaç. L'empresa organitzadora, MIDE, es posarà en contacte amb vosaltres per confirmar la sol·licitud i, si s'escau, donar-vos detalls sobre la ubicació, preus, etc. La data límit per a fer la inscripció és el divendres 5 d'abril.

 Si és possible envieu fotografia a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Fires