Inici > Actualitat > El Programa Treball i Formació 2018 ja està en funcionament

El Programa Treball i Formació 2018 ja està en funcionament

08/02/2019

L'Ajuntament de Piera ja ha incorporat tots els treballadors seleccionats que participaran en el Programa Treball i Formació 2018. 

Línia PANP està  subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i la Conferència sectorial, i efectuada d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució TSF/2265/2018, d'1 d'octubre, i l’Ordre SF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació.

Dintre d'aquesta línia es poden contractar  persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació i/o subsidi, preferentment més grans de 45 anys.

L'Ajuntament ha contractat quatre operaris/àries per sis mesos, dos  peons de la construcció i  dues operàries de neteja i jardineria, i dos oficials, un paleta i un jardiner, per dotze mesos.

Tots els treballadors contractats rebran també una formació transversal de 60h de durada.

Els objectius principals del Programa Treball i Formació 2018 són:

  • Adaptar les  voreres per garantir la mobilitat de tota la població.
  • Rehabilitació els accessos als locals socials de les urbanitzacions.  Aquesta tasca té  una gran rellevància, perquè va encaminades a potenciar l’associacionisme i la participació ciutadana. L’ús d’aquests equipaments és bàsicament lúdic.  
  • Realitzar una campanya de neteja intensiva i enjardinament de la vila.

 

 

 

 

 

Arxivat a: Ocupació