Inici > Actualitat > Quarta edició del curs de soldadura

Quarta edició del curs de soldadura

05/12/2018

El passat  26 de novembre s’iniciava la quarta i darrera edició del curs de soldadura. Són sis nous alumnes que durant quatre setmanes rebran formació per a poder treballar com a soldador/es .  Aquesta és una formació que  s’imparteix  a l’empresa Ferralles Piera, SL.

En la mateixa setmana, el dia 30 de novembre,  finalitzava la tercera edició.

En total hauran participat en aquesta formació  24 persones al llarg de les quatre edicions.

Recordem que aquests  cursos s’emmarquen dins del programa de finançament de la Diputació que  posa a disposició dels ens locals per al  desenvolupament d'actuacions de capacitació.  Són formacions dissenyades a mida de les necessitats de les empreses i que comportin el compromís de contractació de persones en situació d'atur inscrites en els Serveis Locals d'Ocupació (SLO).

Arxivat a: Formació, Ocupació