Inici > Actualitat > Fira de Nadal

Fira de Nadal

23/11/2018

La regidoria de comerç de l’ajuntament de Piera organitzarà la X edició de la Fira de Nadal de Piera.

Tenint en compte el bon acolliment de l’edició dels anys passats i amb l’objectiu de col.laborar en la dinamització de la nostra localitat, enguany tornarem a ocupar l’eix central de Piera el pròxim 15 de desembre de 10 h del matí a 8h de la tarda.

 

Amb aquesta carta us volem convidar a participar en la fira i a instal.lar una parada amb ambientació nadalenca. Tots els/les que estigueu interessats/des a prendre-hi part activament teniu temps per fer la inscripció fins al 30 de novembre. A més de les parades, durant la jornada de la fira durem a terme diversos actes, tot per fer viure les festes de Nadal a Piera.

 

Si esteu interessats/des, cal que contacteu amb l’ajuntament de Piera al telèfon 937760076 (extensió 309) o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Fires