Inici > Actualitat > Apropa´t a l´empresa

Apropa´t a l´empresa

21/11/2018

El programa “Apropa’t a l’empresa” ofereix formació adreçada als usuaris del Servei d’ocupació  per a la millora de les seves habilitats en la recerca de feina.

El programa, subvencionat per la Diputació de Barcelona, ha dut a terme una nova acció per a potenciar aquestes habilitats en els participants.

Els dies 15 i 16  de novembre es va fer una formació específica per a conèixer i entrenar el que s’anomena speed dating: consisteix  a tenir un discurs per a motivar i despertar l’interès a l’entrevistador en un màxim de 3 a 5 minuts.

En el desenvolupament de la formació, un total d’onze participants van preparar la seva candidatura i durant el temps acordat (3 minuts) van passar per tots els possibles  selectors (quatre empreses en total) exposant el seu perfil professional (informació de qui és, el seu objectiu professional, la seva formació, experiència i quines són les seves competències transversals i altres aspectes de valor).

Un cop tots  els  aspirants van passar per totes les empreses,  es va concloure la sessió  amb  una taula rodona on es van exposar els punts forts i punts de millora de cada candidatura.

Aquesta  pràctica ha permès als aspirants conèixer i adquirir una eina que  cada vegada és  més utilitzada per les empreses per als processos de selecció.

Tanmateix a través d’aquesta sessió amb  les empreses es va produir una inserció laboral. Una de les empreses participants tenia necessitat d’incorporar una persona de perfil administratiu a la seva plantilla i va trobar la candidata  adequada entre les persones que participaven.

 

Arxivat a: Formació, Ocupació