Inici > Actualitat > Tercera edició del curs de soldadura

Tercera edició del curs de soldadura

09/11/2018

El passat  5 de novembre es tancava la segona edició del curs de soldadura i s’iniciava la tercera. Són sis nous alumnes que durant quatre setmanes rebran formació per a poder treballar com a soldador/es .Aquest és una formació que  s’imparteix  a l’empresa Ferralles Piera, SL.

Recordem que aquests  cursos s’emmarquen dins del programa de finançament de la Diputació que  posa a disposició dels ens locals per al  desenvolupament d'actuacions de capacitació.  Són formacions dissenyades a mida de les necessitats de les empreses i que comportin el compromís de contractació de persones en situació d'atur inscrites en els Serveis Locals d'Ocupació (SLO).

Hi ha prevista una  edició més.

Arxivat a: Formació, Ocupació