Inici > Actualitat > Segona edició del curs de soldadura.

Segona edició del curs de soldadura.

17/10/2018

El passat 8 d'octubre sis nous alumnes van començar la segona edició del curs de soldadura. És una formació que s'imparteix a l'empresa Ferralles Piera, SL. Aquests cursos s'emmarquen dins del programa de finançament de la Diputació que posa a disposició dels ens locals per al desenvolupament d'actuacions de capacitació. Són formacions dissenyades a mida de les necessitats de les empreses i que comportin el compromís de contractació de persones en situació d'atur inscrites en els Serveis Locals d'Ocupació (SLO).
Els grups són de sis persones per a cada edició on es formaran perfils professionals de soldadura per punts.
Hi ha previstes dues edicions més.

Arxivat a: Formació, Ocupació