Inici > Actualitat > Empreses en creixement

Empreses en creixement

18/09/2018

Obertes les inscripcions per assistir a una trobada amb empreses, el proper 5 d’octubre, que té com a objectiu  posar en contacte persones en procés de recerca de feina amb el teixit empresarial de la zona

El  divendres dia 5 d’octubre,el Teatre Foment de Piera acollirà una nova trobada del projecte Apropa’t a l’empresa. Es tracta d’una iniciativa que es desenvolupa des del Servei d’Ocupació Local amb la intenció d’establir un primer contacte entre les persones que busquen feina i les empreses de diversos sectors que tenen la seva activitat a la zona. 

La jornada es desenvoluparà de 9 a 13 hores i hi  inclourà la participació d’entre  8 i 10 empreses del territori que donaran a conèixer les seves necessitats de personal i on podràs conversar directament amb els responsables de RRHH i entregar pesonalment el teu currículum. 

Els usuaris del Servei d’Ocupació Local que estiguin interessats a participar en aquesta jornada cal que facin arribar les seves dades personals (nom i cognoms, telèfon de contacte i DNI) a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Les inscripcions també es poden formalitzar de forma presencial, al Centre de Serveis La Bòbila, o trucant al telèfon 93 776 00 76. Places limitades.

Les inscripcions es tancaran el dia 1 d’octubre.

Arxivat a: Empresa