Inici > Actualitat > Inici de la primera edició del curs de soldadura

Inici de la primera edició del curs de soldadura

17/09/2018

Inici de la primera edició del curs de soldadura

Avui dilluns dia  17 de setembre s´ha iniciat la primera edició del curs de soldadura que s’imparteix  a l’empresa Ferralles Piera, SL. Aquests curs s’emmarca dins del programa de finançament de la Diputació que  posa a disposició dels ens locals per al  desenvolupament d'actuacions de capacitació.  Són formacions dissenyades a mida de les necessitats de les empreses i que comportin el compromís de contractació de persones en situació d'atur inscrites en els Serveis Locals d'Ocupació (SLO).

Els grups són de sis persones per a cada edició on es formaran perfils professionals de soldadura per punts.

Hi ha previstes tres edicions més.

Arxivat a: Empresa, Formació