Inici > Actualitat > Opinions sobre el web d'ofertes de la Diputació

Opinions sobre el web d'ofertes de la Diputació

09/07/2018

La Diputació de Barcelona està fent una anàlisi del web d’ofertes de feina www.diba.cat/slo amb l’objectiu de millorar-la, per això necessita conèixer de primera mà l’opinió de la ciutadania i empreses, el principal públic a qui va dirigida.

Per arribar a treure conclusions de diferents aspectes del web, el Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona n'està fent una anàlisi recollint l’opinió del principal públic a qui va dirigida, per aquest motiu, demana a tots els seus usuaris, des del Servei d’Ocupació Local, la persona que busca feina o l’empresa que l’ofereix, que la valorin.

Per fer-ho cal emplenar una enquesta per conèixer la seva opinió sobre el disseny, l’estructura i els continguts del web. D’aquesta manera es poden detectar les necessitats de les persones que en són usuàries i millorar la seva estructura i funcionalitat. Us demanem que invertiu 5 minuts del vostre temps a contestar l’enquesta que teniu disponible en el següent enllaç, abans de divendres 27 de juliol.

Qüestionari – web d’ofertes

https://goo.gl/forms/nHh0bSAySzexHZYj2

Arxivat a: Empresa, Ocupació