Inici > Actualitat > Formació i pràctiques en l'àmbit administratiu

Formació i pràctiques en l'àmbit administratiu

09/07/2018

Al setembre finalitza la part teòrica dels dos cursos de formació administrativa que s’imparteixen a La Nau, gestionats pel Servei d’Ocupació Local de Piera i subvencionats pel SOC. Després, cal engegar un període de pràctiques amb empreses que vulguin col·laborar amb aquest servei.

Per a l’obtenció d’aquest objectiu, el SOL ofereix la possibilitat que les empreses locals i del territori col·laborin amb la trentena d’alumnes que al setembre acaben la seva formació a les instal·lacions municipals de La Nau i que necessiten posar a la pràctica els coneixements que han assolit en la seva formació.

Es tracta dels alumnes del curs d’Activitats de gestió econòmica (840h i 80h de practiques), en el que s’han treballat aspectes com l’ofimàtica, la gestió d’arxius, la gestió auxiliar de personal, l’enregistrament de dades i altres àmbits més concrets com els registres comptables, la gestió operativa de tresoreria o les operacions administratives comercials.

L’altra acció formativa és Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (470h i 40h de practiques), comprèn mòduls com tècniques administratives bàsiques d’oficina, organització empresarial i recursos humans, gestió auxiliar de la correspondència i paqueteria, aspectes relacionats amb la comunicació: en operacions bàsiques, en les relacions preofessionals i en el vessant oral i escrit de l’empresa, així com la gestió auxiliar d’arxiu.

Si la vostra intenció és acollir alguns d’aquests alumnes en pràctiques cal que ho feu saber al Centre de Serveis La Bòbila abans del 7 de setembre, trucant al 93 776 00 76 o bé contactant amb nosaltres a través del correu de contacte del web.

Arxivat a: Empresa, Formació