Inici > Notícies > Finalitzen els tallers grupals

Finalitzen els tallers grupals

09/07/2018

A finals de juny es van tancar les sessions grupals de tècniques de recerca del Servei d’Ocupació, amb una valoració molt positiva dels assistents. Aquestes trobades els ha permès assolir nous elements de recerca de feina.

El Servei d’Ocupació Local de Piera organitza periòdicament uns tallers que inclouen diferents aspectes a tenir en compte a l’hora de buscar feina. En aquesta ocasió, les orientadores han tornat a adaptar la programació prioritzant els temes segons les necessitats dels usuaris. Els temes tractats han estat: Com es mou el mercal laboral?, Canals de recerca de feina, Millora de la teva ocupabilitat, El teu curriculum i les eines de presentació, Curriculum vs oferta laboral i l’entrevista.

Tot i que tots els tallers tenen l’objectiu de donar a conèixer el comportament del mercat laboral i explorar les possibilitats de cadascú a l’hora de trobar feina, així com saber en quins canals es mouen les ofertes, els que més afluència han tingut han estat els relacionats amb el curriculum per detectar les millores que hi poden incloure i l’entrevista, per saber què poden fer per tenir més possibilitats d’èxit en una entrevista personal.

Aquestes sessions grupals s’adrecen a grups d’entre 15 i 20 persones que desconeixen com funciona l’itinerari bàsic de recerca i, amb elles, aconsegueixen millorar lles seves capacitats per fer-ho i reflexionar sobre quins factors els poden afavorir o dificultar les possibilitats reals de treball. Estigueu atents a properes programacions!

Arxivat a: Ocupació